Due dah dekat?

Berpantang sendiri?

Risau dah bersalin nanti ada sembelit?

Tak tahan rengat?

Nak penjagaan terbaik?

Inilah Set Bersalin yang anda cari!

Order sekarang!

Kalau tanya mak-mak mesti dorang suggest Set Nona Roguy(NR) Kenapa ya? Apa yang best sangat Set NR ni? Haa nak tau kan? Ni sebabnya..

1) Kurang risiko sembelit

1) Bau herba yang sangat menenangkan

1) Darah nifas mudah lancar. Kurang risiko kena rengat

1) Peranakan kembali kecut dengan lebih cepat

1) Badan mudah berpeluh, tak mudah kena bentan.

1) Melegakan ketegangan urat dan sakit-sakit sendi.

Bagaimana Set Bersalin Nona Roguy membantu ibu..

  • Penyelamat dikala sembelit
  • Booster pengecutan rahim
  • Melancarkan darah nifas
  • Menyegarkan badan
  • Meningkatkan metabolisma, badan akan mudah rasa berpeluh
  • Memperbanyakkan susu ibu
  • Melawaskan kencing 
  • Menghangatkan badan
  • Menghaluskan klulit
  • Membuang sel kulit mati
  • Memberi kesegaran kulit
  • Melansingkan perut
  • Menegangkan kulit perut yang menggeleber
  • Mengurangkan jalur halus kulit perut
  • Sebagai minyak urut
  • Melegakan ketegangan otot dan urat sendi
  •  
  • Menyegarkan badan jika dibuat mandian
  • Membaik pulih luka bersalin (epistomi)dengan lebih cepat
  • Antiseptik untuk bahagian sulilt
  • Memberi kesegaran pada bayi
  • Mengurangkan rasa tidak selesa jika perut bayi kembung
  • Memberi kelembapan pada kulit bayi

Jadi, siapa yang sesuai beli Set Bersalin Nona Roguy ni?

Yang nak hadiahkan pada kawan, ibu atau sedara-mara yang bakal bersalin

Ibu yang bersalin ceazer

Ibu yang bersalin normal

Ibu yang nak kembalikan shape badan asal

Stress sebab sembelit sampai trauma masa nak masuk tandas

Nak jaga luka jahitan bersalin supaya cepat sembuh

So, kenapa mummies kena grab Set Bersalin kat Nonanis?

100% Original

Kami beri jaminan pulangan wang semula jika anda dapati barangan yang kami jual fake

Dapat guide cara penggunaan

Dilengkapi manual book, tiada disediakan di tempat lain

Free gift

Mommies dapat FREE kain batik cantik bernilai RM20

Free Pos

Untuk semenanjung. Sabah Sarawak cuma tambah RM8 sahaja.

Set Bersalin Paling Berkualiti

Sudah berada di pasaran sejak 30 tahun yang lalu, dijamin kualitinya.

Yes you can edit every single element.

Jadi tunggu apa lagi!

  • Masa untuk prepare barang pantang pun dah makin singkat!
  •  Kalau dah settle barang pantang senang nak fikir persiapan baby pulak kan

Pakej Set Bersalin Nonanis

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Monthly
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Monthly
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Monthly
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Siapa wajah disebalik Nonanis

Nama saya Anis. mula berniaga pada tahun 2015. Mempunyai 4 orang anak.

Apa Kata Mereka

John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Soalan Popular

Yes you can edit every single element.

Yes, these files are fully layered.

Click on the mask and click “B” for brush tool.

You will need Photoshop preferably version CS6 and newer.

What Our Clients Say
9 reviews
Open chat
1
whatsapp kami
Assalamualaikum, hai 👋🏻
Apa yang boleh kami bantu?