Khas untuk ibu yang mual tak lalu nak makan..Tapi dalam masa yang sama risau zat dalam badan berkurangan dan jejaskan bayi dalam kandungan!

Selalunya bangun pagi mesti lesu..muntah2 dulu..Pergi klinik HB asyik low je. Dah macam-macam susu cuba tapi tak serasi.

Upload Image...

Berita baik untuk ibu2 yang kerap alami alahan!

Why not ibu try Susu Kambing Juna untuk tampung zat dalam badan ibu sekaligus naikkan HB.

 

 

Susu Kambing Juna sesuai untuk ibu yang ada GDM.

Yang tak ada loya atau alahan boleh try luxe. Luxe ni kepekatan berganda daripada Asli dan kurang bau hamis kambing.

Kalau ibu tak ada GDM, tapi kerap loya dan kuat alahan, boleh ambil coklat untuk hilangkan loya sekaligus dapat khasiat yang banyak!

Banyak sangat ke khasiat Susu Kambing Juna ni?

What Our Clients Say
9 reviews
Open chat
1
whatsapp kami
Assalamualaikum, hai 👋🏻
Apa yang boleh kami bantu?