Anak susah minum susu?

Nak tukar susu anak tapi tak tahu susu mana yang terbaik?

Nak cari milkbooster yang betul2 boleh tambahkan susu badan?

Nak Susu Juna bantu selesaikan masalah anda?

Ya..ANDA telah jumpa susu yang TEPAT! Meh Nonanis bantu anda..

Ehh..nanti dulu.. Susu Juna ni susu apa?

Tiba-tiba je kata susu juna ni terbaik.. kalau dah beli tapi tak sedap tak ke naya..

Ok mai nonanis kenalkan anda dengan susu juna

Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...

Alhamdulillah sampai ke hari ni susu juna semakin tinggi permintaannya, susu kambing yang tak hamis, sedap diminum begitu saja.. Setiap bulan 30 karton habis stok kami…

Mulanya Nonanis nak jual sebab sesuai lah dengan kedai kami menjual barangan keperluan ibu dan anak.. Lama2 tu bila ramai cakap sedap la, dok repeat xpayah kata sebulan, setiap minggu depa beli sekotak..last2 Nonanis pun minum jugak..my fevered is susu juna luxe..

The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

Mark Jance / Facebook

This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

Mark Jance / Facebook

Excellent work. Very good theme, No need support, works perfectly. Congratulations !!
Waiting for version 3.0. Very excited.

MIRORIM

Kalau anda rasa susu kambing tak boleh masuk ke tekak, hamis, plain, tu semua mitos.. Susu Juna ni semua tak macam tu..Siap ada 4 perisa lagi..asli, coklat, luxe dan kopi.

Upload Image...

Susu juna bukan untuk anak2 je tau, pelajar2, mak2 mengandung, menyusu, bapa2, orang tua semua sesuai minum. Sebab dia susu kambing, susu yang terbaik selapas susu ibu. Selain daripada tu, Susu Juna ada delima, kurma, manna, madu, k-lysine, kalsium, aha/dha sebagai formula tambahan.. nak kasi anda minum susu yang terbaik, cukup khasiat!

Kopi juna pulak menggunakan susu kambing juga..dan nano sugar. beza nano sugar ni..dia kurang gula, dan kurang kalori…sihat gitu..untuk penggemar kopi..

Upload Image...

The best part beli susu juna anda boleh kumpul 2 jenis kupon, 1 kupon keep me, untuk tebus barang cenderahati. Lagi satu kupon Bring me to mekkah, untuk pengumpul terbanyak akan diberikan hadiah untuk pergi berumrah…wow!! Tak rugi beli banyak2 tiap bulan..

Upload Image...
Upload Image...

Nak try dulu? Boleh..nonanis ade trial pack untuk anda cuba

Nak try satu2 perisa dulu boleh, nak 4-4 perisa lagi bagus

Upload Image...